Referenssit

Kyky asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun ovat perusedellytyksiä palveluliiketoiminnassa.
Asiakkaidemme mielestä nämä asiat ovat meillä hallussa.

Func Food Finland Oy / Cocovi

Yhteistyömme käynnistyi vuoden 2014 alussa CocoVin yrityskaupan yhteydessä, jolloin meillä tuli ajankohtaiseksi pakkaustoimintojen uudistaminen sekä pakkausten että pakkaamistyön osalta. Yhteistyökumppanin valintaan vaikutti ProPackerin laaja palvelukokonaisuus pitäen sisällään myös vastuun CocoVin tärkeimmistä pakkausmateriaalihankinnoista sekä niiden varastonhallinnasta. Näiden toimintojen keskittäminen toi uutta tehokkuutta logistiikkaan.

Vuosien varrella olemme huomanneet kuinka paljon omaa työtämme helpottaa luotettava yhteistyökumppani, joka hoitaa ison osan rutiineista. Oma toimitusvarmuutemme on parantunut pakkaustyön automatisoinnin ja vakiintuneiden toimintamallien avulla. Voimme aina luottaa toimitusaikatauluihin, ja tarvittaessa myös kiireelliset tilaukset on huomioitu joustavasti.

Func Food Finland Oy, Mari Helander, ostopäällikkö
funcfood.com

Verso Food Oy

Propackerilla asiakas on hyvissä käsissä. Propackerin ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta tekee kaikkensa asiakkaiden eteen ja projektien onnistumiseksi. Yhteistyö on asiakaslähtöistä mutta Propackerilla osataan katsoa myös tulevaa avoimin mielin. Suosittelemme Propackeria lämpimästi yhteistyökumppaniksi! 

Verso Food Oy, Sonja Hakala, tuotepäällikkö
versofood.fi

Poppamies Oy

Yhteistyö on alusta asti ollut mutkatonta ja tarpeitani on kartoitettu säännöllisesti.

Yhteistyö on alusta asti ollut mutkatonta ja tarpeitani on kartoitettu säännöllisesti sekä toimeksiannot ovat aina valmistuneet ajallaan.

Poppamies Oy, Marko Suksi, toimitusjohtaja
poppamies.fi

Kiantama Oy

ProPackerin kanssa on helppo ja miellyttävä tehdä yhteistyötä. Palvelu on asiakaslähtöistä ja ongelman ratkaisukykyistä.

Heiltä saa myös kokonaisvaltaista apua pakkausasioissa ja ottavat sellaisiakin asioita esille, mitä itse emme olisi ajatelleetkaan.

Kiantama Oy, Elina Vasunta
kiantama.fi

Vehnämyllynkatu 10
FI-33560 TAMPERE

propacker.fi

Marisa Ryökäs
Myynti- ja asiakkuusjohtaja
+358 40 647 2699
marisa.ryokas@propacker.fi

 

Back to Top